POLITIKA VAROVANJA OSEBNIH PODATKOV 

Spoštujemo vašo zasebnost in skrbno varujemo osebne podatke, ki nam jih zaupate. V nobenem primeru jih ne bomo posredovali drugim organizacijam ali posameznikom (ne velja izjemoma za pravnomočno sodno odredbo).

IZBIRA

Shranjujemo samo podatke, ki nam jih posredujete prostovoljno, ob naročanju naših storitev, strokovne dokumente ali izpolnjujete druge kontaktne obrazce. Pravico imate, da nam teh podatkov ne zaupate. Če se odločite, da jih ne želite posredovati, boste od nas prejeli informacije in storitve, ki ste jih naročili oziroma izrecno zahtevali.

VARNOST

V podjetju Studio Habitat d.o.o. izpolnjujemo vse potrebne ukrepe za zaščito podatkov in informacij, ki nam jih posredujete. Možnost razkritja ali dostopa nepooblaščenih oseb do vaših osebnih podatkov je popolnoma izključena. Nikoli ne pošiljamo neželene pošte in ne trgujemo z elektronskimi naslovi.

ZAVEZA

Zavezani smo načelom zasebnosti in se aktivno vključujemo v prizadevanja za ohranjanje pravice posameznikov do zasebnosti na internetu. Če imate kakršnakoli vprašanja ali komentarje glede naših načel politike varovanja osebnih podatkov, vas prosimo, da nam to sporočite na elektronski naslov info@studio-habitat.si nas pokličete na telefonsko številko 070 489 644 ali pa nam pišite na naslov STUDIO HABITAT d.o.o. Trubarjeva ulica 2, 2000 Maribor.

Hvala za vaše zaupanje.