POSLANSTVO

Smo specializirano podjetje za oblikovanje prostorskih rešitev na področju notranje opreme. V našem razstavno prodajnem salonu predstavljamo in zastopamo najbolj uveljavljene blagovne znamke notranje opreme, pohištva in razsvetljave.

Izboljšamo kakovost bivanja s celostno ponudbo storitev, od svetovanja pa do končne izvedbe. Prav tako, pomagamo pri izbiri visokokakovostnega pohištva svetovno priznanih znamk. S premišljenim izborom pohištvenih blagovnih znamk, s strokovnim in pristnim pristopom nudimo edinstveno izkušnjo storitve od svetovanja do načrtovanja ter končne izvedbe zastavljenega projekta. Naš cilj je, da ustvarimo s stranko pristen in zaupanja vreden odnos, ter okolje kamor se ljudje radi vrnejo tudi po končanem projektu.

KDO SMO

Djordje Bjelobrk

direktor

Rodil se je v Pforzheimu v Nemčiji, leta 1971. Sedaj živi in deluje v Mariboru v Sloveniji, od leta 1998. Je oblikovalec notranje opreme in pohištva. Ustanovitelj in direktor Studia Habitat od leta 2009. Specializiran za oblikovanje notranje opreme, pohištva, scenografije in drugih javnih dogodkov.

Tara Šenveter

Marketing / oblikovanje / prodaja

Tara se je Studiu Habitat pridružila leta 2020. Pokriva področje marketinga, socialnih omrežji, prodaje in 3D izrisov.